ExpressVPN kokemuksia – Nopea ja turvallinen VPN

In VPN-arvostelut By VPNpalvelu.fi 17.5.2022

ExpressVPN
ExpressVPN Arvostelu
Arvio
4.8
 • Palvelun Hinta
 • Ominaisuudet
 • Yhteysnopeus
 • Luotettavuus
 • Käyttöönotto
 • Mobiililaitteet
Käyttäjien Arvio 5 (1 Arvostelu)

Yhteenveto

ExpressVPN on jo vuonna 2009 perustettu VPN-palveluntarjoaja, jonka yhteysverkosto on yksi suurimmista. Yli 3000 palvelinta 94 eri maassa takaavat käyttäjilleen nopeat ja taatusti turvalliset yhteydet. ExpressVPN ei kerää käyttäjistään lokeja ja käyttää suojauksessaan armeijatason suojausta. Voit siis selata internettiä täysin anonyymisti tämän VPN:n avulla. VPN:n avulla kierrät Netflixin maarajoitukset ja katsot Suomalaisia TV-ohjelmia ulkomailla. 24/7 asiakastuki pitää taas huolen siitä että saat apua kysymyksiisi nopeasti.

Ota ExpressVPN käyttöösi 1 vuoden sopimuksella hintaan 8,32 $/kk ja säästä 35 %.

Hyvää

Todella laaja yhteysverkosto 94 maassa

Kiertää Netflixin maarajoitukset

Katso Suomalaisia TV-ohjelmia ulkomailla

Erinomainen salaus

24/7 asiakastuki live-chatin avulla

Ei kerää käyttäjälokeja

Nopeat yhteydet

30 vuorokauden rahat takaisin takuu

Toimii Kiinassa

Huonoa

Ei markkinoiden halvimpia VPN-palveluntarjoajia

ExpressVPN Esittely

ExpressVPN logo

ExpressVPN on vuonna 2009 perustettu ja sen kotipaikka on Brittiläiset neitsytsaaret. Kyseessä on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-palveluista.

Erityisen hyvän palvelusta tekee sen todella laaja yhteysverkosto. Palvelimia löytyy 94 eri maasta yli 3000 ja nopeusoptimoidut palvelimet takaavat huippunopeat yheydet missä päin maailmaa tahansa.

ExpressVPN ei ole markkinoiden edullisin vaihtoehto mutta samaan syssyyn pitää todeta että yleensä laadusta pitää maksaa hieman enemmän. palvelu nimittäin päihittää ominaisuuksillaan 99 % muista VPN-palveluntarjoajista.

Tarjoamme tässä arvostelussa kattavan infopaketin ExpressVPN:stä. Jatka siis lukemista jos kyseinen VPN kiinnostaa sinua.

ExpressVPN Hinta

Hinnasto

ExpressVPN tarjoaa tällä hetkellä kolmea eri hinnoittelua VPN:lle. Kaikki paketit sisältävät 24/7 asiakastuen, 30 vuorokauden rahat takaisin takuun, rajoittamattoman datan sekä kaikki saatavilla olevat sovellukset.

Tilausvaihtoehdot ovat seuraavat:

 1. 1 kuukauden tilaus hintaan $12,95/kk(Laskutetaan $12,95 joka kuukausi)
 2. 12 kuukauden tilaus hintaan $8,32/kk(Laskutetaan $99,95 12 kuukauden välein)
 3. 6 kuukauden tilaus hintaan $9,99/kk(Laskutetaan $59,95 6 kuukauden välein)

Maksutapoina hyväksytään kaikki yleisimmät luottokortit, PayPalin, Bitcoinin sekä useita muita vaihtoehtoja kuten esim. Alipayn ja Unionpayn.

Siirry Tilaamaan ExpressVPN 35 % Alennuksella

Palvelun Ominaisuudet

VPN sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:

Ominaisuus Yksityiskohta
Palvelinten määrä Yli 3000
Valtioiden määrä 94
Laitetuki 5 laitetta samaan aikaan
Mobiililaitteet Toimii kaikilla alustoilla
Rahat takaisin takuu 30 vuorokautta
Netflix maarajoituksen poisto Kyllä
Suomalaiset TV-ohjelmat ulkomailla Kyllä
Torrenttien lataus Kyllä
Kerää VPN-lokeja Ei
Kill switch toiminto Kyllä

ExpressVPN Nopeus

Nopeus on yksi ominaisuuksista, mistä ExpressVPN saa kehuja käyttäjiltään. Halusimme siis selvittää että pitävätkö kehut paikkaansa ja testasimme VPN:n nopeutta useilla eri palvelimilla eri puolilla maailmaa.

Heti alkuun täytyy todeta että olimme vakuuttuneita nopeustestien tuloksista ja emme epäile enää keskustelupalstojen kehuja. Iteasiassa palvelu oli yksi nopeimmista VPN-yhteyksistä, mitä olemme koskaan testanneet.

Esimerkiksi Britanniassa ja USA:ssa sijaitsevilla palvelimilla latausnopeus laski alle 10 % verrattuna siihen mitä se oli ilman VPN:ää testatessa lähimmällä palvelimella. Tämä on todella hyvä suoritus ja takaa sen että esim. suoratoistojen kanssa ei varmasti tule vastaan VPN:stä johtuvaa nykimistä.

Tulos oli sama yhdistimme sitten lähellä tai kaukana sijaitseviin palvelimiin. Nopeus pysyi tasaisenvarmasti erittäin hyvänä riippumatta palvelimen sijainnista.

Kaiken kaikkiaan VPNpalvelu.fi:n asiantuntijaraati voi ehdottomasti suositella ExpressVPN:ää, jos nopeus on sinulle tärkeä kriteeri.

VPN-nopeustesti

ExpressVPN nopeus

Jos kuitenkin jostain syystä käy niin että törmäät hitaaseen palvelimeen käyttäessäsi ExpressVPN:ää, niin palvelun sovellukseen on sisäänrakennettu erittäin käytännöllinen palvelinten nopeustesti.

Voit siis sovelluksen avulla testata että mikä palvelin antaa haluamallasi alueella kaikista nopeimman yhteyden ja yhdistää VPN tähän palvelimeen. Erittäin kätevä työkalu!

Käytännössä nopeuden testaaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Valitse nopeustesti klikkaamalla sovelluksen yläkulmasta löytyvää valikkokuvaketta

2. Valitse haluamasi palvelimet ja klikkaa suorita testi painiketta

3. Näet tulokset nopeusindeksin, viiveen ja latausnopeuden mukaan

Turvallisuus Ja Luotettavuus

Yritys pitää majaansa Brittiläisillä Neitsytsaarilla. Tämä on käyttäjän kannalta sinällään merkittävä asia että Neitsytsaarilla ei tarvitse lain mukaan säilyttää lokitietoja käyttäjistä, joten palvelu ei myöskään tee sitä.

ExpressVPN kertoo verkkosivustollaan että he eivät koskaan pidä minkäänlaisia lokeja, mitkä mahdollistavat ulkopuoliselle taholle tietyn IP-osoitteen ja aikaleiman yhdistämisen käyttäjään.

Yritys työskentelee jatkuvasti jaettujen IP-osoitteiden pohjalta, mikä takaa sen että yhtäkään IP-osoitetta ei voi yhdistää tiettyyn käyttäjään.

Internetin selaaminen ExpressVPN:llä on siis niin anonyymiä kuin se voi vain olla. Lisäksi voidaan myös mainita että yritys on toiminut jo vuodesta 2009 alkaen, mikä osaltaan takaa sen että kyseessä on asiansa osaava ja luotettava palveluntarjoaja.

Itse yhteyden salauksessa käytetään AES-256, RSA-4096 ja SHA-512 protokollia, mitkä ovat todella vahvoja suojauksia. Lisäksi palvelu luo jokaiselle käyttäjälle tarkoitetun OpenVPN-sertifikaatin, joka todennetaan aktivointikoodilla.

Voimme hyvällä omatunnolla todeta että ExpressVPN:n käyttämät suojausmenetelmät ovat parhaimmistoa VPN-palveluntarjoajien joukossa.

Käyttöliittymä

expressvpn käyttöliittymä

ExpressVPN tarjoaa käyttöliittymän Windowsille, Macille, Linuxille ja kaikille mobiilialustoille. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä että soveltuuko käyttöliittymä juuri sinun laitteellesi.

Itse tuotteen tilaaminen on erittäin helppo ja nopea prosessi. Tilauksen yhteydessä sinulta vaaditaan maksutietojen lisäksi ainoastaan toimiva sähköpostiosoite. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiosoitteeseesi tilausvahvistuksen ja latauslinkin.

Käyttöliittymän lataus koneelle tai älypuhelimeen onnistuu napin painalluksella. Tämän jälkeen saat VPN:n käyttöösi haluamallesi palvelimelle niin ikään napin painalluksella.

Käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja kaikki tarvittava löytyy helposti. ”Lisäominaisuuksina” sovelluksesta löytyy mm. ”Split Tunneling”, jonka avulla kaikki mobiililaitteesi applikaatiot käyttävät yhteyttä VPN:n kautta.

Käyttöliittymän ulkoasu on suhteellisen pelkistetty mutta silti silmää miellyttävä. Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä toimii mainiosti ja on helppo käyttää.

Palvelimien Sijainnit

Kuten jo aiemmin mainittiin, niin yrityksellä on yksi markkinoiden kattavammista palvelinverkostoista. Palvelimia on yhteensä 94 eri maassa ympäri maailman.

Löydät siis melkoisen varmasti juuri tarvitsemasi sijainnin. Palvelimia on jopa Afrikassa, mitä monet muut VPN-palveluntarjoajat eivät pysty tarjoamaan.

Täyden palvelinlistan ja sijainnit löydät siirryttyäsi ExpressVPN:n verkkosivustolle.

ExpressVPN Ja Netflix

Sinulta on rajoittamaton pääsy ExpressVPN:n palvelimilta Netflixin suoratoistoon. Jos haluat esim. kiertää Netflix USA:n maarajoitukset ja saada käyttöösi kaiken USA:n Netflixin sisällön, niin seuraa näitä kolmea helppoa askelta:

 1. Avaa ExpressVPN sovellus
 2. Valitse yksi Yhdysvalloissa sijaitsevista palvelimista
 3. Kirjaudu sisään Netflix tilillesi

Tähän ei siis vaadita sen kummempaa teknistä osaamista, vaan kaikki onnistuu todella helposti ja vaivattomasti. Netflixin lisäksi voit katsella muita suosittuja suoratoistoja, kuten Esim. Hulu, Amazon Prime ja HBO Go.

Suomalaiset TV-ohjelmat

Jos asustelet ulkomailla, niin sinua saattaa kiinnostaa se että pystyykö tämän VPN:n avulla katsomaan esim. Yle Areenaa ulkomailla?

Yrityksellä on palvelimia myös Suomessa ja testiemme perusteella esim. Areenan, Ruudun tai Cmoren katselu onnistuu vallan mainiosti.

Törmäsimme kuitenkin keskustelupalsoilla kommentteihin, joissa joillain käyttäjillä oli ollut pieniä ongelmia Areenan katselun kanssa. Itse emme testeissämme kuitenkaan tähän ongelmaan törmänneet.

Päivitys 15.12.2019: ExpressVPN ei toimi tällä hetkellä Yle Areenan kaiken sisällön avaamiseen ulkomailta käsin. Jos olet hankkimassa VPN:ää tähän tarkoitukseen, niin suosittelemme vahvastti F-securen Freedomea. Muut Suomalaiset suoratoistot toimivat kuitenkin myös ExpressVPN:llä.

ExpressVPN Ja Torrentit

Palvelu ei ensisilmäyksellä vaikuta ”Torrentystävälliseltä” VPN-palvelulta sillä tästä asiasta ei näytä olevan mitään mainintaa yhtiön verkkosivustolla.

Pienellä kaivelulla ja testauksella totuus kuitenkin paljastui vallan toisenlaiseksi. Torrenttien lataus siis onnistuu todella hyvin ällä VPN:llä.

Palvelu ei lisäksi ainoastaan tarjoa tukea P2P lataukselle vaan myös välttää yleisiä ärsyttäviä asioita, mihin saatat törmätä muiden palveluntarjoajien kanssa.

Torrenttien lataajaa ei esim. pakoteta ylikuormitetuille palvelimille vaan voit itse valita haluamasi palvelimen ExpressVPN:n valikoimasta. Mitään datakattoa ei myöskään ole Torrenttien lataamisen suhteen.

Toimiiko ExpressVPN Kiinassa?

Kiinassa on tunnetusti erittäin tiukka palomuuri, joka estää suurta osaa VPN-yhteyksistä toimimasta Kiinassa. ExpressVPN vie voiton myös tässä asiassa.

Yhteydet toimivat myös Kiinassa moitteetta.

Yhteenveto

Palvelu sijoittuu VPN-vertailussamme aivan kärkijoukkoon. Palvelu on ominaisuuksiltaan todella monipuolinen ja vahva salaus tekee siitä myös erittäin turvallisen.

Ehkä suurin plussa tälle VPN:lle tulee yhteyksien nopeudesta. Olimme erittäin vaikuttuneita siitä miten vähän yhteyden nopeus laski testeissämme VPN vs ei-VPN riippumatta siitä mistä päin maailmaa testasimme.

Muita hyviä ominaisuuksia on mm. käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, 24/7 asiakastuki, 30 vuorokauden rahat takaisin takuu, ei lokitietoja, Netflixin maarajoitusten poisto, Torrenttien lataus etc etc.

Ainoa miinus palvelulle tulee sen hinnasta. Kyseessä ei ole markkinoiden edullisin VPN. Ominaisuuksia on tarjolla kuitenkin niin monipuolisesti että tästä VPN:stä maksaa ihan mielellään muutaman dollarin enemmän kuussa.

Jos kuitenkin olet hinnan perässä ja haluat itsellesi todella edullisen VPN-yhteyden, niin kannattaa tutustua PrivateVPN:ään.

Kaiken kaikkiaan ExpressVPN menee heittämällä vertailujemme TOP 3:een ja voimme lämpimästi suositella sen hankkimista tarpeeseen kuin tarpeeseen. Huonoja puolia palvelusta on todella vaikeaa löytää.

Alla vielä plussat ja miinukset:

Plussat

Todella laaja yhteysverkosto 94 maassa
Kiertää Netflixin maarajoitukset
Katso Suomalaisia TV-ohjelmia ulkomailla
Erinomainen salaus
24/7 asiakastuki live-chatin avulla
Ei kerää käyttäjälokeja
Nopeat yhteydet
30 vuorokauden rahat takaisin takuu
Toimii Kiinassa

Miinukset

Ei markkinoiden halvimpia VPN-palveluntarjoajia

Siirry Tilaamaan ExpressVPN 35 % Alennuksella

ExpressVPN Kokemuksia

Oletko käyttänyt tätä VPN:ää? Minkälaisia kokemuksia sinulle jäi palvelusta?

Kommentoi alle kokemuksistasi ja napsauta tähtiarvio tälle VPN:lle. Voit myös esittää meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Lähteet: Expressvpn.com

Tuoreimmat VPN-arvostelut:

VPNpalvelu.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “ExpressVPN kokemuksia – Nopea ja turvallinen VPN”

 1. ExpressVPN kokemuksia – Nopea ja turvallinen VPN

  Monipuolinen VPN

  Aivan loistava ja monipuolinen VPN. Itse asustelen Turkissa ja tulee tämän kautta katseltua Suomalaisia TV-ohjelmia ja myös Netflix USA on käytössä 🙂 Hinta voisi toki olla vähän edullisempi mutta omalla kohdalla monipuolisuus ja luotettavuus on tärkeintä!

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää