PrivateVPN kokemuksia – Lue arvostelu ennen hankkimista

In VPN-arvostelut By VPNpalvelu.fi 17.5.2022

PrivateVPN
PrivateVPN Arvostelu
Arvio
4.6
  • Palvelun Hinta
  • Ominaisuudet
  • Yhteysnopeus
  • Luotettavuus
  • Käyttöönotto
  • Mobiililaitteet
Käyttäjien Arvio 0 (0 Arvostelua)

Yhteenveto

PrivateVPN on yksi nopeiten kasvavista VPN-palveluista maailmassa. Sen ominaisuudet ovat nyt jo huippuluokkaa ja jatkuvasti kasvava palvelinverkosto takaa jatkossa entistä nopeammat yhteydet. Maita PrivateVPN:n verkostossa on tällä hetkellä 60 ja palvelimia reilu 100. PrivateVPN mm. kiertää Netflixin maarajoitukset ja käyttää tehokasta salausta yksityisyyden suojaamiseen. Lisäksi palvelun hinta on todella kilpailukykyinen.

Ota PrivateVPN käyttöösi 2 vuoden sopimuksella hintaan 1,89 $/kk ja säästä 83 %

Hyvää

Yksi halvimmista VPN-palveluista

Kiertää Netflixin maarajoitukset

Toimii Kiinassa

Ei kerää lokitietoja

30 vuorokauden rahat takaisin takuu

Tuki 6 laitteelle yhtäaikaa

”Killswitch” ominaisuus

Sallii Torrenttien latauksen

Huonoa

Palvelimia ainoastaan vähän yli 100

Ei kaikista nopeimpien VPN-yhteyksien joukossa

PrivateVPN Esittely

PrivateVPN

PrivateVPN on omien sanojensa mukaan maailmanlaajuisesti nopeiten kasvava VPN-palveluntarjoaja. Tällä hetkellä sillä on palvelimia ainoastaan vähän yli 100, joten kasvuvaraa riittää.

Maita PrivateVPN:n verkostossa sen sijaan on mukavat 60 kappaletta, mikä pärjää hyvin vertailussa pahimpiin kilpailijoihin nähden.

Yritys on lähtöisin Ruotsista ja se tarjoaa vahvan suojauksen ja näin ollen turvaa yksityisyyden tehokkaasti selatessasi Internettiä. PrivateVPN:n vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti myös sen tarjoama erittäin huokea hinta.

Tästä artikkelista löydät kattavan infopaketin ja arvostelun PrivateVPN:stä. Jatka siis lukemista ja päätä onko tämä hyvä VPN käyttöösi.

PrivateVPN Hinta

PrivateVPN hintaPrivateVPN tarjoaa tuotteelleen 3 erilaista hinnoittelua. Tällä hetkellä suosituin paketti on 2 vuoden tilaus, jolla säästät 83 %. Kaikilla tuotteilla on 30 vuorokauden rahat takaisin takuu.

Tilausvaihtoehdot ovat seuraavat:

  1. Kuukauden tilaus hintaan $7,12/kk
  2. 2 Vuoden tilaus hintaan $1,89/kk(Laskutetaan yhteensä $45,36)
  3. 3 kuukauden tilaus hintaan $4,20/kk(Laskutetaan yhteensä $12,60)

Maksutapoina palveluu hyväksyy kaikki yleisimmät luottokortit, PayPalin sekä myös Bitcoinin.

Siirry Tilaamaan PrivateVPN 83 % Alennuksella

Palvelun Ominaisuudet

Seuraavat ominaisuudet mm. sisältyvät palvelun tarjoamaan VPN:ään:

Ominaisuus Yksityiskohta
Palvelinten määrä Vähän yli 100
Valtioiden määrä 60
Laitetuki 6 laitetta samaan aikaan
Mobiililaitteet Toimii kaikilla alustoilla
Rahat takaisin takuu 30 vuorokautta
Netflix maarajoituksen poisto Kyllä
Suomalaiset TV-ohjelmat ulkomailla Kyllä
Torrenttien lataus Kyllä
Kerää VPN-lokeja Ei
Kill switch toiminto Kyllä

Yhteysnopeudet

PrivateVPN nopeus

PrivateVPN kehuu yhteyksiensä nopeudella heti etusivullaan mutta ovatko yhteydet oikeasti nopeita? Ensimmäinen epäilyttävä asia mikä osuu silmään on se että palvelinten määrä on ainoastaan vähän yli 100.

Yleensä palvelinten määrä korreloi vahvasti yhteysnopeuksien kanssa erityisesti kun testejä aletaan tekemään enemmän. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja kehuu itseään nopeiten kasvavaksi VPN-palveluntarjoajaksi maailmassa.

Tästä syystä tuntuu kummalliselta että palvelimia on näinkin vähän verrattuna kilpailijoihin. Esim. NordVPN:llä on palvelimia käytössään reilusti yli 5000.

Otimme joka tapauksessa testiin PrivateVPN:n yhteydet ja tulokset olivat seuraavat:

Benchmarkkasimme yhteysnopeuden ilman VPN:ää lähimmälle palvelimelle ja latausnopeus oli 65 Mbsp. Tämän jälkeen testasimme nopeutta VPN:n ollessa yhdistettynä eri palvelimille eri puolilla maailmaa.

Esim: Yhdysvalloista testatessa ensimmäisellä serverillä nopeus laski 65 Mbsp – 35 Mbsp. Kun taas testasimme toisella serverillä, niin nopeus laski ainoastaan 65 Mbsp – 55 Mbsp.

Sama kaava toistui kun teimme testejä euroopan servereillä. Voit siis saada käyttöösi nopean yhteyden tai sitten yhteyden nopeus tippuu huomattavasti verrattuna ilman VPN:ää riippuen siitä minkä palvelimen valitset. Erityisesti kauemmaksi testatessa(Australia, USA) huomasimme että VPN:n kanssa yhteyksien nopeus pääsääntöisesti tippui melko paljon.

Yhteyksien nopeudet eivät kuitenkaan vaihdelleet kovin paljoa tehdessämme useita testejä samoille palvelimille, mikä ainakin takaa sen että PrivateVPN:n yhteydet ovat luotettavia.

Ja vaikka palvelu ei takaa markkinoiden nopeinta yhteyttä, niin esim. streemaaminen onnistui yhteyksillä kuitenkin oikein mainiosti.

Onko PrivateVPN Turvallinen Ja Luotettava

PrivateVPN on lähtökohtaisesti turvallinen ja luotettava VPN-palveluntarjoaja. Se käyttää salauksessaan IPv6 Leak Protectionia, jotta identiteettisi pysyy turvassa vaikka VPN-yhteys lakkaisi toimimasta äkillisesti sekä 2048-bittinen salaus  AES-256 avulla, joka on armeijatason salaus ja turvallisin tällä hetkellä markkinoilla oleva sellainen.

VPN tukee lukuisia turvallisuusprotokollia mm. OpenVPN UDP/TCP:n kanssa, L2TP, IPsec, PPTP, ja IKEv2. Oletuksena käytössä on OpenVPN protokolla mutta voit myös vaihtaa protokollia sovelluksen asetuksista.

PrivateVPN ei myöskään pidä mitään käyttäjälokeja ainakin verkkosivustonsa mainintojen perusteella. Ainoat tiedot mitä sinusta palveluun kirjataan, ovat rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköpostiosoite sekä salasana.

Kokemuksiemme perusteella PrivateVPN pärjää erittäin hyvin VPN-palveluiden turvallisuusvertailuissa.

PrivateVPN Käyttöliittymä

PrivateVPN Käyttöliittymä

Yksi PrivateVPN:n ehdottomista vahvuuksista on sen erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä. Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto onnistuu minuuteissa tilauksen jälkeen.

Käyttöliittymä on todella selkeä ja esim. palvelinten valinta onnistuu yhdellä painalluksella. Myös kaikki muut tärkeimmät ominaisuudet kuten VPN-yhteyden muodostaminen ovat toteutettavissa yhdellä napin painalluksella.

Tietokone- ja mobiilikäyttöliittymä ovat lähes identtiset keskenään ja huomionarvoista on se että mobiilikäyttöliittymään on selkeästi panostettu. Tässä tehtävässä eivät kaikki VPN-palvelut onnistu läheskään yhtä hyvin.

Ainoa miinus käyttöliittymästä menee sille että värivaihtoehtoja ei ole kuin yksi.

PrivateVPN Ja Netflix

PrivateVPN tarjoaa erityisiä palvelimia Netflixin maarajoitusten poistamista varten. Toisin kuin monella muulla palveluntarjoajalla nämä dedikoidut palvelimet myös toimivat Netflixin kanssa testeissämme.

Palvelimet on merkitty selkeästi ja ne on helppo valita valikosta. Voimme siis suositella PrivateVPN:ää, mikäli VPN:n tarkoitus on kiertää Netflixin tai jonkin muun suoratoistopalvelimen maarajoitukset.

Määrättyjä Netflix palvelimia on ainakin USA:ssa, Britanniassa, Saksassa ja Kanadassa. Näiden maiden Netflix sisältö on siis käytössäsi VPN-yhteyden avulla.

Suomalaiset TV-ohjelmat Ulkomailla

PrivateVPN:llä on palvelimia myös Suomessa, joten ulkomailla asuessa Suomalaisten TV-ohjelmien katselun pitäisi onnistua. Emme kuitenkaan päässeet testaamaan tätä toiminnallisuutta, joten varmempia vaihtoehtoja ohjelmien katseluun ovat esim. NordVPN tai Freedome.

Torrenttien Lataus

Torrenttien lataus onnistuu mainiosti PrivateVPN:n avulla. Palvelu tukee rajatonta P2P-jakamista ja on täten mainio apuväline suojaamaan yksityisyytesi Torrenttien lataamisen yhteydessä.

VPN myös tarjoaa rajattoman kaistanopeuden käyttöösi Torrenttien lataamiseen, joten yhteyden nopeuksienkaan ei pitäisi olla ongelma. Käyttäjälokeja ei myöskään kerätä, joten yksityisyys on taattu.

PrivateVPN Alennuskoodi

PrivateVPN:lle ei ole tällä hetkellä tarjolla erillistä alennuskoodia. Palvelu tarjoaa kuitenkin 2 vuoden tilausta 83 %:n alennuksella hintaan $1,89/kk.

Saat tämän alennuksen käyttöösi suoraan siirtymällä PrivateVPN verkkosivustolle.

Yhteenveto

Jos etsit itsellesi suhteellisen monipuolista, turvallista ja ennen kaikkea edullista VPN-palvelua, niin PrivateVPN on sinulle hyvä ratkaisu. Palvelu tukee Netflix-maarajoituksen poistamista, käyttää suojauksessaan armeijatason salausta ja ei kerää käyttäjistään lokitiedostoja.

Miinuspuolena voidaan kuitenkin mainita se että palvelinverkosto ei ole kovin laaja. Palvelulla on käytössään ainoastaan vähän yli 100 palvelinta, joten se jää tällä osa-alueella useista kilpailijoistaan jälkeen.

Yhteyksien nopeus on myös kaksijakoinen. Testeissämme eri palvelimien välillä esiintyi suurta heittelyä nopeuksien välillä. Parhaillaan VPN suoriutui todella nopeasti ja huonoimmillaan todella hitaasti.

PrivateVPN ei omaa markkinoiden nopeimpia yhteyksiä mutta esim. suoratoistojen kanssa meillä ei ollut kuitenkaan mitään ongelmia.

Jos PrivateVPN lupaustensa mukaan saa jatkossa kasvatettua palvelinverkostoaan, niin se kohoaa yhdeksi varteenotettavammaksi VPN-yhteydeksi. Voimme myös tällä hetkellä suositella palvelua sen edullisen hinnan ja turvallisuuden takia.

Jos kuitenkin haluat varmasti nopeammat yhteydet hieman kalliimmalla hinnalla, niin esim. NordVPN on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Alla vielä plussat ja miinukset PrivateVPN:lle:

Plussat

Yksi halvimmista VPN-palveluista
Kiertää Netflixin maarajoitukset
Toimii Kiinassa
Ei kerää lokitietoja
30 vuorokauden rahat takaisin takuu
Tuki 6 laitteelle yhtäaikaa
“Killswitch” ominaisuus
Sallii Torrenttien latauksen

Miinukset

Palvelimia ainoastaan vähän yli 100
Ei kaikista nopeimpien VPN-yhteyksien joukossa

Siirry Tilaamaan PrivateVPN 83 % Alennuksella

Kokemuksia PrivateVPN:stä

Oletko käyttänyt PrivateVPN:ää? Olitko tyytyväinen palveluun?

Jaa alle kokemuksesi tai kysy meiltä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Kiitos palautteestasi!

Lähteet: Privatevpn.com

Tuoreimmat VPN-arvostelut:

VPNpalvelu.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää