Etsitkö Itsellesi Ilmaista VPN-yhteyttä?

Arvioimme tällä sivulla 3 parasta ilmaista VPN-yhteyttä. Saat nämä yhteydet käyttöösi esim. ilman luottokorttitietojen luovuttamista, joten kauttamme löydät oikeasti ilmaisen VPN:n käyttöösi.

Tämän lisäksi kerromme miten ilmaiset VPN:t eroavat maksullisista vastaavista ja ovatko ne turvallisia käyttää esim. yksityisyyden suojan kannalta.

Mistä Paras Ilmainen VPN?

Ilmainen VPN

Mikä sitten on paras ilmainen VPN?

Ensinnäkin täytyy sanoa että ihan mistä tahansa ei ilmaiseksi kannata lähteä VPN:ää lataamaan. Ilmaiset VPN-palvelut ovat aina huonompia vaihtoehtoja ja voivat pahimmillaan mm. asentaa koneellesi haittaohjelmia tai myydä dataasi eteenpäin.

Mm. tämän asian takia emme listaa tälle sivulle mitä tahansa ilmaisten VPN-yhteyksien tarjoajia, vaan olemme pyrkineet ottamaan huomioon ennen kaikkea turvallisuustekijät käyttäjän kannalta. Alla esitellyt ilmaiset VPN:t ovat lisäksi sellaisia, joilla on tarjolla myöskin maksullinen versio.

Tämän lisäksi emme ole löytäneet kattavissa testeissämme tai netin uutisvirtaa selatessamme esim. tietovuotoja tai datan jakamista näiden palveluiden osalta.

VPNpalvelu.fi ei kuitenkaan koskaan suosittele lukijoilleen ilmaisen VPN-yhteyden hankkimista. Jos oikeasti haluat varmistaa yksityisyytesi selatessasi internettiä ja saada käyttöösi monipuoliset ominaisuudet, niin ainoa vaihtoehto tähän on maksullinen VPN.

Lähes kaikki parhaat VPN-palvelut tarjoavat asiakkailleen vähintään 30 vuorokauden rahat takaisin takuuta. Voit siis ottaa myös maksullisen VPN:n käyttöösi täysin ilman riskiä.

TOP 3 Ilmaiset VPN Yhteydet

1. Windscribe

Windscribe

Windscribe on vuonna 2016 perustettu Kanadassa majaansa pitävä VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa käyttäjilleen maksullisten pakettien lisäksi myös ilmaisen vaihtoehdon. Saat ilmaisen VPN:n käyttöösi rekisteröitymällä sähköpostiosoitteellasi ja lataamalla ohjelman haluamallesi laitteelle Windscriben sivustolta.

Ilmainen versio mahdollistaa sinulle yhdistämisen palvelimille 10 eri maassa(mm. Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Alankomaat, Saksa tai Hong Kong) ja saat käyttöösi 10GB dataa kuukaudessa. Datan määrä on suhteellisen korkea verrattuna moneen muuhun ilmaisia VPN-yhteyksiä tarjoavaan palveluun.

Yhteydet on salattu tehokkaasti ja mm. Torrenttien lataus onnistuu myös ilmaisversion avulla. Tosin kovin montaa Torrenttia et pysty 10GB:llä lataamaan.

Ilmaisen VPN:n ominaisuudet:

Vahva salaus
Pääsy 10:lle eri palvelimelle
10GB datan siirtoa kuukaudessa
Torrenttien lataus onnistuu

Lataa Windscribe Ilmaiseksi

2. Hide.me

Hide.me

Hide.me pitää majaansa Malesiassa ja sen tarjoama ilmainen VPN takaa sinulle nopeat yhteydet ja vahvan salauksen. Saat ilmaiseksi käyttöösi 2Gb datan siirtoa kuukaudessa yhdelle laitteelle ja 5:lle palvelimelle eri puolilla maailmaa.

Käyttö on siis hyvin rajoitettua verrattuna maksulliseen versioon, jolla saat rajoittamattoman datan 5:lle laitteelle ja yli 57:ään sijaintiin ympäri maailman.

Perus netin selailuun 2Gb kuukaudessa on kuitenkin suhteellisen riittävä määrä, joten jos et tarvitse dataa esim. suoratoistoon niin Hide.me:n tarjoama ilmaisversio saattaa olla sinulle riittävä ratkaisu.

Ilmaisen VPN:n ominaisuudet:

Hyvä yksityisyyden suoja
Pääsy 5:lle eri palvelimelle
2GB datan siirtoa kuukaudessa
Ladattavissa yhdelle laitteelle

Lataa Hide.me Ilmaiseksi

3. TunnelBear

TunnelBear

TunnelBear on Windscriben tapaan Kanadalainen VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa maksullisten VPN-pakettien lisäksi myös ilmaisen kokeiluversion. TunnelBearin ilmaisversio sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin maksullinenkin versio, mutta sen käyttö on hyvin rajoitettua.

Saat käyttöösi ainoastaan 500Mb dataa kuukaudessa, joka riittää juuri ja juuri sähköpostien katsomiseen tai uutisten selailuun silloin tällöin. Esim. suoratoistoista tai Torrenttien lataamisesta tällä datamäärällä kuukaudessa on turha haaveilla.

TunnelBearin ilmaisversio siis sopii oikeastaan ainoastaan siihen, että pystyt testaamaan ilmaiseksi onko TunnelBear hyvä VPN sinulle ja voisitko myös maksaa siitä jonkin verran.

Ilmaisen VPN:n ominaisuudet:

Tehokas salaus
Pääsy kaikille palvelimille(23 maata)
500Mb datan siirtoa kuukaudessa
Käytössä samat ominaisuudet kuin maksulliseesa versiossa

Lataa TunnelBear Ilmaiseksi

Miksi Ilmainen VPN Ei Ole Hyvä Ratkaisu?

Kuten jo artikkelin alussa mainitsimme, niin emme missään tapauksessa suosittele ilmaisia VPN-palveluita, erityisesti silloin jos kyseessä ei ole kokeiluversio palvelulta joka tarjoaa myös maksullisia yhteyksiä. Syitä tähän ovat mm. seuraavat asiat:

VPN Ei Suojaa Yksityisyyttäsi Luvatulla Tavalla

Vaikka ilmaiset palveluntarjoajat saattavat luvata samat asiat tietoturvan suhteen, kuin maksullisia yhteyksiä tarjoavat palvelut, niin harvemmin näihin lupauksiin voi luottaa 100 %:sti. Ne saattavat esim. kerätä, myydä tai luovuttaa dataa kolmansille osapuolille, kuten mainostajille.

Jotkut palvelut, kuten Hola myös tekevät rahaa myymällä kaistanopeuttasi muille käyttäjille. Maksavat asiakkaat saavat siis käyttää laitteesi prosessointitehoa. Tämä vaarantaa tietoturvaasi vakavasti ja Esim. Kyberturvallisuuskeskus suosittelee poistamaan sovelluksen välittömästi, jos se on asennettuna laitteellesi.

Nämä faktat poistavat siis koko VPN:n käytön perusidean, mikä on se että voit selata internettiä anonyymisti ja turvallisesti.

Datan Käyttö On Rajoitettua

Kaikki maksulliset VPN-palvelut tarjoavat käyttäjilleen rajoittamattoman datan käytön. Ilmaiset palvelut taas rajoittavat tätä käyttöä. Datan käyttö on rajoitettu normaalisti 1-10 Gb, mikä toki riittää jonkinlaiseen netin selailuun mutta esim. Netflixiä sillä ei katsella kovin pitkään, puhumattakaan Torrenttien lataamisesta.

Saat Käyttöösi Rajoitetun Määrän Palvelimia

Usein ilmaiset VPN:t eivät tarjoa läheskään yhtä kattavaa palvelinverkostoa kuin maksulliset VPN:t. Saat yleensä käyttöösi vain muutaman hassun palvelimen tietyissä maissa. Tämä rajoittaa esim. tiettyjen verkkosivustojen maarajoitusten poistamista huomattavasti.

Ilmaiset VPN-yhteydet Ovat Hitaampia

Ilmainen VPN-yhteys ei juuri koskaan ole yhtä nopea kuin maksullinen yhteys. Syitä tähän ovat se että tarjolla oleva palvelinverkosto on huomattavasti suppeampi. Useat palveluntarjoajat myös rajoittavat tarkoituksella nopeutta, jotta ostaisit heiltä maksullisen vaihtoehdon.

Ärsyttävät Mainokset

Jos VPN on ilmainen, niin yrityksen on jollain keinolla rahoitettava toimintansa. Tämä tarkoittaa paitsi yllä mainittua tietoturvariskiä tietojen myymisen osalta, niin myös sitä että hyvin todennäköisesti sinulle näytetään todella paljon mainoksia käytön yhteydessä.

Mainokset eivät ole ainoastaan ärsyttäviä, vaan saattavat myös johtaa käyttäjiä haitallisille verkkosivustoille.

Ilmainen VPN Ei Toimi Kiinassa

Jos etsit käyttöösi ilmaista VPN:ää, jonka pitäisi toimia Kiinassa, niin et luultavasti tule sitä löytämään. Monella maksullisia yhteyksiä tarjoavalla palvelulla on vaikeuksia VPN:n tomimisessa Kiinassa emmekä tiedä yhtään ilmaista vaihtoehtoa, joka siellä toimisi.

Jos tarvitset hyvän VPN:n, joka toimii varmasti Kiinassa, niin suosittelemme NordVPN:ää.

Muista Ennen Kuin Lataat Ilmaisen VPN:n

Jos kaikesta huolimatta haluat "ottaa riskin" ja ladata itsellesi ilmaisen VPN-ohjelman, niin kehotamme sinua ottamaan huomioon ainakin seuraavat asiat:

  • Lue valitsemasi palvelun tietosuojalausunto huolellisesti ja katso erityisesti että mitä tietoja kyseinen palvelu jakaa sinusta ja selailustasi esim. kolmansille osapuolille.
  • Tutustu netin keskustelupalstoihin ja eri sivustojen arvioihin haluamastasi VPN:stä selvittääksesi sen luotettavuutta ja turvallisuutta
  • Älä koskaan lataa VPN:ää, jos et löydä siitä mitään tietoa netistä!

Vaikka emme suosittele ilmaisia VPN-palveluita varsinaisesti kenellekään, niin tällä sivustolla esitellyt palvelut ovat varmasti turvallisimmasta päästä. Jos siis et halua maksaa mitään VPN:stä, niin mainitut palvelut ovat varteenotettavia ja suhteellisen turvallisia vaihtoehtoja.

Hyvä VPN Muutamalla Eurolla Kuussa

Hyvä, turvallinen ja luotettava VPN-yhteys maksaa tänä päivänä edullisimmillaan muutaman euron kuussa.

Kuten tästä artikkelista on jo varmasti käynyt ilmi, niin ilmaisen VPN:n hankkiminen ei ole välttämättä kaikista järkevin ratkaisu erityisesti yksityisyyden turvaamisen kannalta. Muutamalla eurolla kuukaudessa takaat itsellesi mielenrauhan ja anonymiteetin.

Kannustamme siis ehdottomasti maksullisen VPN-yhteyden hankintaan. Anonymiteetin lisäksi saat käyttöösi VPN:n täydet ominaisuudet, kuten rajoittamattoman datan, nopeat yhteydet, kattavan palvelinverkoston, vahvan salauksen ja paljon muita käytännöllisiä ominaisuuksia.

Lähes kaikki maksulliset VPN-palvelut tarjoavat tilauksilleen vähintään 30 vuorokauden rahat takaisin takuuta, joten voit testata myös maksullisia VPN:iä ilmaiseksi yleensä kuukauden ajan.

Löysitkö tämän artikkelin avulla itsellesi ilmaisen VPN:n tai saitko hyödyllistä infoa? Jätä alta tähtiarvio artikkelille.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Käyttäjien Arvio
0 (0 ääntä)

Päivitetty: Tammikuu 10, 20201/span>

Image

Kuukauden Tarjous

NordVPN tarjoaa juuri nyt palvelulleen huikeaa 70 %:n alennusta. Lunasta tarjous klikkaamalla alta.

Hanki NordVPN

Jaa Tämä