Tietoa Vpnpalvelu.fi Sivustosta - Kattava VPN-yhteyksien Vertailusivusto

VPNpalvelu.fi sivuston missiona on antaa kuluttajille luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa VPN-yhteyksistä. Kattavan infon lisäksi löydät sivustoltamme asiantuntijoiden tekemiä arvosteluita eri VPN-palveluntarjoajista. Vertailemme palvelut aina puolueettomasti, jotta löydät itsellesi parhaan mahdollisen VPN-yhteyden.

Keitä Me Olemme?

Vpnpalvelu.fi sivuston perustajat ovat ryhmä teknologianörttejä, jotka rakastavat teknologiaa ja kertovat sinulle aina mielipiteensä reilusti, puolueettomasti ja asiantuntevasti. Sivuston päivityksestä vastaava henkilö on Timo Naukkarinen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus teknologiaverkkosivustoista.

Timo on asiantuntija liittyen VPN-yhteyksiin ja yleisesti oman yksityisyyden suojaamiseen verkossa. Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä näihin aiheisiin liittyen, niin tavoitat Timon tai jonkin muun asiantuntijamme sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Miten VPN-palvelut Vertaillaan?

VPN-palveluiden vertailut eivät päivity sivustollemme automaattisesti, vaan seuraamme tarkasti esim. hinnoittelua eri palveluiden osalta ja päivitämme ne sivustollemme mahdollisimman ajantasaisesti. Tästä syystä tulee kuitenkin muistaa että sivustoltamme löytyvät vertailut ovat aina viitteellisiä.

Pyrimme pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina mutta emme voi taata että sinulle tarjotaan VPN-palvelua esim. juuri siihen hintaan mitä verkkosivustollamme mainitaan.

Testaamme kaikki VPN:t itse, joten voit luottaa sihen että vertailut esim. yhteysnopeuksien suhteen perustuvat henkilökohtaisiin käyttökokemuksiimme.

Pyrimme siihen että tämän sivuston arvostelut ovat perusteellisempia kuin millään muulla verkkosivustolla. Tavoitteemme on että löydät tältä sivustolta kaiken tarpeellisen infon liittyen VPN-yhteyksiin.

Palvelumme Hyödyt Kuluttajille

  • Löydä runsaasti asiantuntevaa infoa VPN-yhteyksistä
  • Aina puolueeton vertailu, jonka avulla löydät itsellesi parhaan VPN-yhteyden
  • Sivustomme käyttö on aina ilmaista

Kumppanuudet

Kun ohjaamme kävijän tältä sivustolta VPN-palvelun sivustolle, niin tämä sivusto saattaa saada näistä asiakkaista korvauksen kumppaniltaan.

Emme kuitenkaan järjestele VPN-palveluita vertailuun sillä perusteella minkälaisen korvauksen niiltä saamme asiakkaista, vaan arvostelemme ja listaamme kaikki palvelut puolueettomasti. Näin varmistamme sen että sivustomme käyttäjät saavat palveluista mahdollisimman asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa.

Image

Kuukauden Tarjous

NordVPN tarjoaa juuri nyt palvelulleen huikeaa 70 %:n alennusta. Lunasta tarjous klikkaamalla alta.

Hanki NordVPN