Tietosuojaseloste Ja Evästeet

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on selvittää miten, miksi ja milloin käsittelemme sinuun liittyviä tietoja. Huomioi, että tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan vpnpalvelu.fi:n käyttöä ja sinun henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä vpnpalvelu.fi:n toimesta. Kun siirryt sivustoltamme jonkin VPN-palveluntarjoajan sivustolle, niin kehotamme sinua tutustumaan heidän omaan tietosuojaselosteeseensa, sillä se saattaa erota meidän selosteestamme.

1. Henkilötietojen Käsittelyn Vastuu

Vpnpalvelu.fi("vpnpalvelu.fi", "me") ja sen ylläpitäjät ovat päävastuussa henkilötietojesi("sinä") käsittelystä. Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Yhteystiedot: Vpnpalvelu.fi

293 Moo 6 Mae Hia Muang
50100 Chiang Mai, Thailand
Email: [email protected]

2. Mitä Tietoja Me Käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Kotisivun käyttö
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Työ
  • Henkilökohtaiset mieltymykset ja mielipiteet

3. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudelliset syyt

Vpnpalvelu.fi saattaa käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakaspalveluun liittyvä viestintä ja asiakassuhteen hoitaminen
  • Vpnpalvelu.fi palvelun tuottaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen ja kehittäminen sekä suojaaminen
  • Käyttäjäkohtainen sivuston personointi ja mainonnan kohdentaminen
  • Käyttäjäanalytiikka ja -tilastot
  • Palveluiden markkinointi, markkinatutkimus ja sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti
  • Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen
  • Meiltä vaadittujen lakisääteisten vaatimusten täyttäminen

Saatamme myös käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja lähettääksemme käyttäjille sähköpostia, joka saattaa sisältää esimerkiksi uutisia koskien Vpnpalvelu.fi:n toimintaa sekä muuta tähän liittyvää tietoa. Jokaisen lähettämämme sähköpostiviestin lopussa on yksityiskohtainen ohje uutiskirjeen tilauksen lopettamiseen, jos asiakas jossain vaiheessa ei enää halua vastaanottaa sähköpostia meiltä tulevaisuudessa.

Säilytämme henkilökohtaista dataa vain niin kauan kuin tarpeen, tässä kerrotun rekisteriselosteen määrittämien tarkoitusten mukaan. Osa tiedoista on säilytettävä lakiin kuuluvien säädösten takia tietyn ajanjakson ajan. Kun tietoa ei enää tarvita, me poistamme sen niin pian kuin mahdollista. Huomioi, että saatamme joutua säilyttämään tietojasi vielä senkin jälkeen, kun et enää ole sopimuksessa kanssamme “know your customer” -säädöksen, sekä rahanpesun ja terrorismin vastaisen säädöksen vuoksi.

4. Tietojen jakaminen

Voimme käyttää kolmansien osapuolten palveluja(Esim. Mailchimp sähköpostijärjestelmä tai Google Analytics), jotta voimme tarjota ja valvoa vpnpalvelu.fi:n toimintaan liittyviä toimintoja kuten teknologiatoimittajien järjestelmiä ja palveluja. Voimme jakaa tietosi näiden kolmansien osapuolien kanssa vain edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme antaa henkilökohtaisia tietoja viranomaisille lain vaatimissa tilanteissa.

Saatamme myös siirtää tai välittää tietosi meidän eri palveluihimme sekä sisar-, ja tytäryhtiöillemme. Tietosi voidaan myös antaa Vpnpalvelu.fi:n mahdolliselle myöhemmälle tai uudelle omistajalle/operaattorille siinä tapauksessa, jos Vpnpalvelu.fi vaihtaa omistajaa esimerkiksi yritysjärjestelyn, konkurssin tai muun muutoksen seurauksena toiseen yhtiöön.

Voimme käsitellä tai siirtää henkilökohtaista tietoasi toiseen maahan, jossa harjoitamme toimintaa ja jossa meillä on työntekijöitä tai palveluntarjoajia.

5. Tietojen käsittelyn turvallisuus

Olemme ottaneet tietojen käsittelyjen turvallisuudessa huomioon alan standardit tekniikan osalta ja toteuttaneet ennalta ehkäisevät toimet. Käytämme useita kerroksellisia turvallisuustoimintoja, joilla estämme ulkopuolisten pääsyn sinun tietoihisi ja suojelemme tietojasi menetyksen, väärinkäytön ja laittoman käytön varalta.

Kaikki tiedot, jotka annat Vpnpalvelu.fi sivustolla on suojattu TLS (entinen SSL) salausprotokollan avulla. Vain valituilla työntekijöillä on pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin.

6. Sinun oikeutesi käyttäjätietojen suhteen

Sinulla on oikeus tietää mitä henkilökohtaista tietoa olemme sinusta säilyttäneet. Voit pyytää tietojasi kirjoittamalla kirjallisen pyynnön yllä löytyvään osoitteeseen. Voimme pyynnöstä tarjota tietosi yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos tarve niin vaatii. Saatamme laskuttaa sinulta tässä tapauksessa käsittelykulun, jos viimeisimmästä pyynnöstäsi on kulunut alle 12 kuukautta.

Sinulla on myös oikeus saada korjatuksi, täydennettyä tai poistettua väärät, vajaat, vanhentuneet tai tarpeettomat henkilökohtaiset tiedot, jotka me olemme säilyttäneet ottamalla yhteyttä yllä näkyvään osoitteeseen.

Voit valita, haluatko vastaanottaa meiltä sähköistä suoramainontaa klikkaamalla tähän liittyvää linkkiä, joka löytyy kaikista markkinointiviesteistä, joita lähetämme etkä täten enää vastaanota viestejä meiltä tulevaisuudessa. Sinulla on myös oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilökohtaista tietoa suoramarkkinoinnissa, markkinoinnin taustatyössä ja profiloinnissa, ottamalla yhteyttä ylhäältä löytyvään osoitteeseen. Jos henkilökohtaista tietoa käytetään myöntymyksesi perusteella, sinulla on oikeus vetää myöntymyksesi pois sitä halutessasi.

Huomioi, että jos kiellät meitä käyttämästä henkilökohtaista tietoa, emme välttämättä pysty enää tarjoamaan Vpnpalvelu.fi:n palveluja sinulle.

7. Evästeet

Vpnpalvelu.fi, kuten lähes kaikki muutkin verkkosivustot käyttää evästeitä – Eväste on pieni tekstitiedosto joka sijoitetaan selaimellesi helpottamaan tätä sivustoa luomaan parempia käyttökokemuksia. Yleisesti ottaen evästeitä käytetään parantamaan käyttökokemusta, varastoimaan informaatiota esim. ostoksista ja tuottamaan dataa kolmansille osapuolille, kuten googlen analytics palvelulle. Evästeet tekevät yleisesti sinun nettisurffaamisestasi paremman kokemuksen sinulle.

Evästeitä käytetään myös esim. uudelleenmainontaan Googlessa tai Facebookissa. Sinulle siis saatetaan esittää mainoksia tästä sivustosta aikaisempien vierailujesi perusteella.

Jos kuitenkin haluat poistaa evästeet tältä ja muilta sivuilta, niin se on täysin mahdollista. Helpoin tapa poistaa evästeet on kääntää ne pois päältä selaimessasi. Myös käyttämällä VPN-yhteyttä varmistat sen että esim. mainoksia ei pystytä kohdistamaan IP-osoitteesi tai maantieteellisen sijaintisi perusteella.

Tarkemmat ohjeet evästeiden poistoon eri selaimilla:

Internet Explorer

Google Chrome

Mozilla Firefox

Päivitetty: 21.10.2019