Usein Kysytyt Kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen VPN-yhteyksiin. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Mikä On VPN?

VPN(Virtual Private Network) eli virtuaalinen erillisverkko muodostaa yksityisen verkon yhdistämällä eri verkot julkisen verkon ohi. VPN:n avulla suojaat yksityisyyttäsi tehokkaasti selatessasi internettiä sekä estät myös esim. Hakkereiden hyökkäykset.

Miten VPN Toimii?

Yksinkertaisesti selitettynä VPN-yhteys toimii siten että se muuttaa olemassa olevan IP-osoitteesi ja muuttaa laitteesi tunnistamattomaksi. Kun käytössäsi on VPN-yhteys, niin saat käyttöösi julkisen IP-osoitteen sijasta yhden VPN-palvelun tarjoamista IP-osoitteista.

Kun käytössäsi on VPN-palvelun tarjoama IP-osoite, voit surffata netissä anonyymisti ja turvallisesti.

Onko VPN:n Käyttö Laillista?

VPN:n käyttö on täysin laillista. Jokaisella ihmisellä on oikeus suojata yksityisyytensä internetissä ja se on myöskin suositeltavaa.

Paljon VPN-yhteys Maksaa?

Saat käyttöösi hyvän ja turvallisen VPN-yhteyden n. 2-4 eurolla kuukaudessa. Selaamalla tämän sivuston vertailuja löydät kattavasti infoa eri VPN-yhteyksistä ja niiden hinnoista. Tarjolla on myös ilmaisia VPN-yhteyksiä mutta emme suosittele näiden käyttöä, sillä ne ovat suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan aina maksullisia VPN-yhteyksiä huonompia.

Ilmaiset VPN-yhteydet saattavat myös sisältää erilaisia riskejä. Tietojasi voidaan esim. jakaa kolmansille osapuolille.

Mitä Vastaan VPN Antaa Suojan?

VPN-yhteyden avulla suojaat mm. salasanat, pankkitiedot ja IP-osoitteet. Voit myös ohittaa maakohtaisen sensuurin tietyillä verkkosivustoilla ja naamioida sen mitä lataat tai yleensä teet verkossa.

Mikä On Paras VPN?

Paras VPN riippuu hyvin pitkälle siitä mihin käyttötarkoitukseen yhteyttä tarvitset. Suosittuja käyttötarkoituksia voivat olla esim. Maasensuurien ohittaminen eri verkkosivustoilla kuten vaikkapa Suomalaisten TV-ohjelmien katselu ulkomailla tai urheilulähetysten katselu ilmaiseksi Suomessa.

Tutustu parhaisiin VPN-palveluihin tällä sivustolla ja valitse omiin käyttötarkoituksiisi parhaiten sopiva.

Image

Kuukauden Tarjous

NordVPN tarjoaa juuri nyt palvelulleen huikeaa 70 %:n alennusta. Lunasta tarjous klikkaamalla alta.

Hanki NordVPN